فصل سوم را با توضیحاتی درباره براندازی نرم، عوامل و ویژگیهای آن و قابلیتهای کشورهای هدف آغاز میکند. در مرحله بعد نیز سه عامل مورد نظر را با سه شاخصه کلی «حمایت سیاسی»، «حمایت رسانهای» و «حمایت مالی» مورد بررسی قرار میدهد. در پایان هم درباره مقدمه چینی قبلی دشمنان برای این سال سخن گفته و با یک نتیجه گیری کتاب را به پایان میبرد.
پایگاه صهیون پژوهی خیبر ، تاکنون کتابهای فراوانی همچون؛ «کالبد شکافی فتنه ۸۸» ، «جامعه شناسی ۲۲ خرداد»، «شورش اشرافیت علیه جمهوریت»، «انقلاب اسلامیدر بوته آزمایش»، «تغلب» و … در خصوص وقایع سال ۸۸ به رشته تحریر در آمده است. اما کتاب حاضر جدای از پرداختن به وقایع و حوادث آن سالها و تحلیل آن، به نقش و نفوذ بیگانگانی چون آمریکا و انگلیس و رژیم اسرائیل میپردازد. چیزی که کتاب مورد نظر را نسبت به نمونههای مشابه خود خاص میکند.
این کتاب توسط دکترهادی آجیلی و رضا کشاورز نوشته شده و در ۱۳۹۴ ه.ش توسط نشر «مرکز اسناد انقلاب اسلامی» به چاپ میرسد. کتاب مورد نظر در قالب یک مقدمه به قلم ناشر مربوطه، یک پیشگفتار و سه فصل کلی ارائه شده است.
فصل اول
در این فصل غالباً به بحثهای نظری میپردازد. ابتدا دربارهی مفهوم شناسی قدرت، تفکیک آن به دو نوع سخت و نرم صحبت میکند. در ادامه، این قسمت کتاب را با محوریت قدرت نرم و بررسی ابعاد مختلف آن، اهمیت، ویژگیها، قابلیتها و شیوههای متفاوت آن پیش میبرد. به عبارتی ذهن مخاطب را آماده این مطلب میکند که آنچه در سالهای ۸۸ اتفاق افتاد، جلوهای از قدرت نرم دشمنان جمهوری اسلامیدر جهت نابودی حاکمیت بوده.
فصل دوم
در فصل دوم کتاب نویسندگان به طور مستقیم بر وقایع، جریانات سیاسی و حکومتی در سال ۸۸ تمرکز کرده و رفتارهای آنان را تحلیل میکنند. بحث با نتایج انتخابات و مواضع اصلاح طلبان آغاز میشود. بعد از آن هم شکافهای موجود در انتخابات ۸۸ ، مثل شکاف اقتصادی، سیاسی، حزبی، فکری و پروژهای که جریان اصلاح طلب برای این انتخابات دنبال میکردند، عملکرد شورای نگهبان و نظر مقام معظم رهبری درباره حوادث و انتخابات ۸۸ را توضیح میدهند.
در ادامه نیز به سراغ آشوبهای سال ۸۸ رفته و آن را از ابتدای خرداد ماه تا دی ماه و حمله اغتشاش گران به عزاداران حسینی دنبال کرده و توصیف و تبیین میکنند. در نهایت نیز این فصل را با بیان ابعاد بحران، مشخصههای آن و پروژه بودن این موارد برای براندازی نرم نظام، به پایان میبرند.
فصل سوم
در این فصل به عنوان بخش پایانی کتاب و بخشی که دو فصل پیشین از باب مقدمه و جا افتادن مطالب این بخش برای مخاطب بیان شد، از نقش و دخالت مستقیم و غیر مستقیم دولت آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی در فتنه ۸۸ سخن به میان میآورد.
فصل را با توضیحاتی درباره براندازی نرم، عوامل و ویژگیهای آن و قابلیتهای کشورهای هدف آغاز میکند. در مرحله بعد نیز سه عامل مورد نظر را با سه شاخصه کلی «حمایت سیاسی» ، «حمایت رسانهای» و «حمایت مالی» مورد بررسی قرار میدهد. در پایان هم درباره مقدمه چینی قبلی دشمنان برای این سال سخن گفته و با یک نتیجه گیری کتاب را به پایان میبرد.
نویسنده: میلاد پورعسکری